Draglings

DraglingsDe Draglings gokkast die draait helemaal om draakjes. Dit zijn normaal angstaanjagende beesten maar in dit spel zijn het kleine beesten en je ziet ook diverse eieren waar deze beesten uit komen. Het is ook mogelijk dat je een grote draak in beeld ziet en dat betekend dat je wel een hele leuke winst hebt weten te behalen. Als je een spin aan de gokkast geeft dan zie je dat de wielen gaan draaien. Het leuke is dat er in het middelste wiel de meeste symbolen te zien zijn. Telkens als je een wiel verder naar links of rechts kijkt dan is er een symbool minder te zien. Bij het draaien zullen de buitenste wielen ook het eerste tot stilstand gaan komen en daarna komt het middelste wiel tot stilstand.

Draglings slot gratis spelen

IdealSpeel voor echt geld, start met €333,- bonus

Er zijn veel winlijnen om gebruik van te maken

Bij dit spel zijn veel winlijnen waar je gebruik van kunt maken. Er zijn er maar liefst veertig en dit maakt het dat je een mooie kans hebt om een leuke winst te gaan draaien. Aan de zijkant van het scherm zie je uitsteeksels van een grot en die geven de winlijnen aan. Wil je weten welke winlijnen er allemaal zijn dan ga je met de muis op één van de uitsteeksels staan en dan zie je hoe de lijn loopt. Ook als je een winnende lijn gedraaid hebt dan zie je welke dit is en dan wordt ook duidelijk aangegeven hoeveel winst je dan hebt behaald. Misschien draai je wel zo’n mooie winst dat Screenshotde eieren gaan uitkomen. Wanneer dit het geval is dan zal de winst alleen maar gaan oplopen. Dit is natuurlijk wat je wilt en daarbij wordt het ook nog eens zeer leuk weergegeven als je een winst hebt behaald.

Bij het spel zie je ook het ‘Free Spins’ symbool en daar krijg je uiteraard gratis spins mee. Deze symbolen zal je graag zien verschijnen want deze geven je een mooie kans om een groot bedrag te gaan winnen. Je zal zien dat je vaak gratis spins zal gaan krijgen en dat je hier dan ook gretig gebruik van gaat maken. Wil je zelf ervaren hoe leuk het spel is om te spelen dan is het spel gratis te spelen en dan speel je met virtueel geld. Dit is de ideale manier om het spel zo goed onder de knie te krijgen voordat je met echt geld gaat spelen.

Speel snel en automatisch

Wil je nu graag snel spelen en wil je niet iedere keer zelf een spin aan de kast geven dan is het ook mogelijk om automatisch een spin aan de kast te gaan geven. Wanneer je dit gaat doen dan laat je weten hoeveel je per spel in wilt gaan zetten en vervolgens geef je aan hoeveel spins de kast moet gaan draaien. Jij hoeft dan helemaal niets meer te doen. Wil je nu toch graag wat veranderen dan is dit geen probleem en dan kun je dit eenvoudig gaan doen. Alle reden dus om snel dit spel maar eens te gaan spelen.

X
cookie-2020.png