Fruitoids

FruitoidsSpelen met fruit was nog nooit zo leuk als met de Fruitoids gokkast. Dit is een spel van Yggdrasil waar je graag op zal spelen. Het fruit wat je in dit spel ziet dat is wel een beetje vreemd en als je dit in het echte leven tegen zou komen dan zou je dit niet meteen op gaan eten. Toch is het wel leuk om te zien dat er veel aandacht is besteedt aan de afbeeldingen op de wielen. Het fruit ziet er dan misschien wel vreemd uit maar het is ook grappig om te zien. Zo zie je bijvoorbeeld vele vreemde bessen en kolen en je bent eerst even aan het kijken wat alles nu precies is en wat de waarde van deze symbolen zijn.

Fruitoids slot gratis spelen

IdealSpeel voor echt geld, start met €333,- bonus

Het spel is duidelijk

Wat zo leuk is aan dit spel dat is dat het makkelijk te spelen is omdat het duidelijk is. Wanneer je de waarde van een symbool wilt weten dan klik je er gewoon op en dan zie je alle informatie. Dit zelfde geldt voor de winlijnen in het spel. Er zijn er in totaal vijfentwintig en dit betekend dat je een mooie kans hebt om een winnende combinatie te gaan draaien. Aan de zijkant van het scherm zie je de nummers van de winlijnen staan en als je graag wilt weten hoe een winlijn loopt dan ga je met je muis op het nummer van een winlijn staan en dan zie je precies hoe deze loopt. Draai je nu Screenshoteen winnende combinatie dan zie je ook direct op welke winlijn deze gedraaid is en daarbij zie je dan ook direct hoeveel winst je hebt behaald. Dit is dus een spel wat makkelijk te leren is om te spelen. Dit maakt het dat dit ook een spel is wat ook zeer geschikt is voor de startende speler.

Wil je nu niet de hele tijd zelf een spin aan het spel geven dan kun je er ook voor kiezen om automatisch te gaan spelen. Dit maakt het een stuk makkelijker en je hoeft dan alleen maar aan te geven hoeveel je per spel in wilt gaan zetten en je geeft dan ook hoeveel spellen je automatisch wilt gaan spelen. Vanaf dat moment zal alles vanzelf gaan en hoef je alleen maar te gaan kijken of je een leuke winst behaald. Wil je toch na een aantal spins stoppen dan is dit uiteraard mogelijk.

Vermenigvuldig je winst

Zeer interessant in het spel dat is de vermenigvuldiger. Als je een winnende combinatie draait dan treedt deze in werking en als je winnende combinaties blijft draaien dan blijft je winst maar stijgen. Het is zelfs mogelijk om tot vijfmaal je winst uitbetaald te gaan krijgen. Wil je eerst het spel gaan spelen voor virtueel geld dan is dit ook mogelijk, het is namelijk mogelijk om dit spel eerst uit te proberen. Wanneer je dit gaat doen dan zie je alle mogelijkheden van het spel en dan weet je meteen hoe leuk het is om Fruitoids te gaan spelen. Wil je dan voor echt geld gaan spelen dan is dit op ieder moment mogelijk.

X
cookie-2020.png