Jokerizer

JokerizerHet spelen op de Jokerizer gokkast dan zal ervoor zorgen dat je een lange tijd plezier gaat hebben. Het spelen op deze gokkast is namelijk niet alleen erg leuk maar kan je ook enorm veel geld op gaan leveren. Het is een spel van Yggdrasil en dan weet je dat jij je over de kwaliteit niet druk hoeft te maken. Deze fabrikant zorgt ervoor dat het met de spellen wel goed zit en dat er ook altijd enorme bedragen te winnen zijn. Er wordt gebruik gemaakt van een progressieve jackpot en dit houdt in dat de jackpot telkens gaat stijgen als deze niet valt. Dit zorgt er ook voor dat de jackpot met de minuut stijgt en dat je een enorm bedrag kunt gaan winnen.

Jokerizer slot gratis spelen

IdealSpeel voor echt geld, start met €333,- bonus

Speel met vertrouwde symbolen

Het spelen dat kun je gaan doen met vertrouwde symbolen. Dit zijn dan de symbolen die je kent van de fruitmachines. Zo zie je bijvoorbeeld de citroen en het cijfer zeven staan en is ook de bel aanwezig. Het mooie is dat deze symbolen echt glimmen en dat dit mooi overkomt. Het spelen dat is erg makkelijk en je kunt een spin aan de kast geven met een simpele druk op de knop. Wanneer je dan het symbool van de joker op de wielen ziet verschijnen dan zal je blij zijn want dan weet je dat je een leuke winst kunt behalen. Draai je een winnende combinatie dan zal de winst ook echt van je scherm spatten. In totaal zijn er tien winlijnen beschikbaar en dit betekend dat je een mooie kans hebt om een leuke winst te gaan behalen. Wil je weten hoe een winlijn loopt dan kun je aan de zijkant van het Screenshotscherm met je muis op het nummer van de lijn gaat staan en dan zie je hoe de lijn exact loopt.

De winst die wordt je ook direct getoond. Weet je een mooie winst te draaien dan kan het ook zijn dat je in een speciale modus terecht gaat komen. Dit wordt de ‘Jokerizer’ genoemd en dit verklaard dan ook meteen de naam van dit spel. De jokers die je dan weet te draaien die leveren je dan extra winst op en ook als je dan een winnende combinatie gaat draaien dan zal dit je zeer fraaie winsten opleveren. Het zal je dan ook niet verbazen dat je in deze modus erg veel geld kunt gaan verdienen.

Speel ook op de mobiele apparaten

Van de spellen van Yggdrasil is het bekend dat deze goed te spelen zijn op de mobiele apparaten zoals de smartphone en de tablet. Dit is ook bij dit spel het geval. Als je gaat spelen dan zal het even wennen zijn maar al snel kom je tot de conclusie dat het misschien nog wel makkelijker werkt als je van het touchscreen gebruik maakt. Je kunt dan eenvoudig in gaan zetten en ook snel een spin aan de kast gaan geven. Wil je dan ook onderweg op deze leuke gokkast dan is dit gewoon mogelijk en ook dan kun je een fraaie winst gaan behalen.

X
cookie-2020.png