Pyrons

PyronsPyrons is een spel van Yggdrasil waar je veel plezier aan zal beleven. Dit komt omdat het lijkt op de oude vertrouwde fruitkast. Je ziet dan ook dezelfde symbolen als je op deze kast tegenkomt maar deze zien er wel anders uit. De symbolen die zitten namelijk in glazen bollen die gevuld zijn met een vloeistof. Als je een spin aan de kast geeft dan beginnen er ook geen wielen te draaien maar dan vallen de bollen met de vloeistof bovenop elkaar. Dit is leuk om te zien en dit is ook een leuke afwisseling. Uiteraard is het ook bij dit videoslot de bedoeling om winnende combinaties met de symbolen te gaan draaien.

Pyrons slot gratis spelen

IdealSpeel voor echt geld, start met €333,- bonus

Er is een indrukwekkende jackpot

Bij deze kast is er een indrukwekkende jackpot te winnen en die is dan ook nog eens progressief. Dit betekend dat telkens als er gespeeld wordt op deze kast en de jackpot wordt niet gewonnen dat de stand van de jackpot gaat stijgen. Wel is het zo dat de jackpot is afgesteld om altijd rondom een bepaald bedrag te gaan vallen. De kans is dan ook groter dat je de jackpot gaat winnen als deze op een mooi hoog bedrag staat, Het zou dan zomaar kunnen zijn dat je vele tienduizenden euro’s in de Screenshotwacht gaat slepen. In totaal zijn er vijf bollen die naast elkaar staan en zijn er drie rijen te vinden in het spel. Er wordt gespeeld op totaal twintig winlijnen en de nummers van de winlijnen die vind je aan de rechterkant van het scherm. Wanneer je wilt weten hoe een bepaalde winlijn loopt dan hoef je alleen maar met de cursor van de muis op het nummer van een winlijn te gaan staan en je ziet dan meteen hoe deze loopt. Ook als je een winnende combinatie hebt gedraaid dan zie je direct op welke winlijn dit was en hoeveel je hebt gewonnen.

Het fraaie aan dit spel is dat wanneer je een winnende combinatie hebt gedraaid dat de bollen met de vloeistof stuk knappen. Dit is al fraai om te zien maar meteen komt er dan ook een gratis spin achteraan die de plek van de winnende symbolen overneemt. Weet je met deze symbolen dan ook weer te winnen dan treedt de vermenigvuldiger in werking. Wanneer je blijft winnnen dan is het zelfs mogelijk om de winst tot twintig maal vermenigvuldigt te krijgen. Op deze wijze kun je een hele mooie winst gaan behalen.

Het bedienen van het spel

Van Yggdrasil zijn we gewend dat de spellen makkelijk te bedienen zijn. Zo is het mogelijk om met een druk op de knop de maximale inzet te gaan plaatsen en kun je ook simpel automatisch een paar spellen achter elkaar gaan spelen. Het enige wat je dan hoeft te doen is aan te geven hoeveel spellen je wilt gaan spelen en hoeveel je per spel in wilt gaan zetten. Het is dus een spel wat er niet alleen zeer fraai uitziet maar wat ook nog eens op een zeer eenvoudige wijze te bedienen is.

X
spinia.png