Robotnik

RobotnikEen kleine robot is op reis door het heelal. Hij gaat op zoek naar waardevolle grondstoffen in de vorm van kristallen en diamanten. Robotnik nodigt je uit om een epische reis door de ruimte te maken. Hiervoor moet je zorgen dat je veel  wild symbolen verzamelt voor hoge winsten. Speel nu het grappige Robotnik videoslot en kom in buitenaardse sferen.

Robotnik slot gratis spelen

IdealSpeel voor echt geld, start met €333,- bonus

Yggdrasil Gaming

Het spel werd ontwikkeld door Yggdrasil Gaming en toont geweldige graphics en animaties. De gokkast Robotnik is fris en modern en gemakkelijk om te spelen. Het is een lust voor het oog en zelfs ook voor de oren.

Over Robotnik

Robotnik wordt gespeeld met 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen. Op de rollen tref je geen robots aan zoals de naam zal doen vermoeden, maar de mineralen en kristalen waar Robotnik naar op zoek is.

ScreenshotDe symbolen

De symbolen in Robotnik zijn aardig gelukt, want er is veel te zien. Mooie kristallen en ruimtestenen zweven op de rollen. Er zijn vijf verschillende kristallen en vijf verschillende ruimtestenen in de kleuren rood, blauw, groen, geel en paars. Met deze symbolen moet je proberen winnende combinaties te maken. De paarse kleur levert de meeste winst op.

Wilds

Robotnik kent ook wild symbolen. Deze kunnen andere symbolen op de rollen vervangen om zodoende winnende combinaties te maken. De wild symbolen in Robotnik, blijven daarnaast nog plakken bij de volgende draai, waardoor je nog meer kans maakt op winst. Het kan tijdens deze draai dan ook voorkomen dat er wederom een wild wordt gedraaid en er weer een re-spin is gewonnen. Het is mogelijk dat je hele scherm vol wilds komt te staan.

X3 wild

Naast de hierboven beschreven wild, bestaat er in dit spel ook nog een x3 wild. Deze werkt precies hetzelfde als de gewone wild met één verschil, als deze verschijnt op je scherm en je draait een winnende combinatie dan wordt het bedrag 3x verdubbeld.

Robot

Maar, dat is nog niet alles! Er is nog een functie in dit videoslot, waardoor je winst enorm kan oplopen, namelijk als de het robotsymbool verschijnt. Dit symbool kan ineens je scherm binnen komen en plakt extra wild symbolen op de rollen. Ook kan de robot door een symbool heen vliegen en het betreffende symbool vervangen door een x3 wild, waardoor je ook weer een re-spin hebt gewonnen.

Inzet

Je kunt zelf de inzet bepalen bij Robotnik. Dit kan van 0.01 cent tot 2 cent per draai. Per draai ben je dus of 40 cent of 80 euro kwijt. Hoe hoger je inzet, hoe meer winst je kunt behalen. Hierdoor is Robotnik een gokkast die te spelen is voor elk budget.

Probeer deze Yggdrasil gokkast gewoon eens uit

Robotnik is een zeer mooie gokkast en zeker de moeite waard om eens te gaan proberen. Of dit nu gratis is om het spel te testen zonder geld te verliezen of voor echt geld. Een ding is het zeker je zult aan deze gokkast veel speelplezier beleven. Yggdrasil heeft met deze gokkast echt een topper in handen en je kunt je uren op deze gokkast vermaken zonder dat het je gaat vervelen. Het spel zal indruk op je maken en je zult blij zijn dat je het hebt geprobeerd!

 

X
cookie-2020.png