Seasons

SeasonsAls je wilt weten waarom Yggdrasil gokkasten zo snel in populariteit aan het groeien zijn dan raden we je aan om de Seasons gokkast van deze ontwikkelaar eens te proberen. Tijdens het spelen van deze online iDeal gokkast merk je namelijk snel hoe soepel de spellen van Yggdrasil zijn wanneer deze gespeeld worden. Ook zie je de geweldige 3D animaties en de vernieuwende speciale features die in het spel verwerkt zijn. Seasons is een videoslot gebaseerd op de vier seizoenen en speelt zich af in een bos waar verschillende dieren leven. Op de vijf rollen met 20 winlijnen zie je onder andere symbolen als bladeren, dennenappels en bessen. Na iedere 10 spins die op de gokkast gespeeld worden verandert het seizoen en daarmee ook de achtergrond en symbolen van de gokkast. Ieder seizoen heeft bijvoorbeeld zijn eigen unieke Wild symbool.

4 seizoenen Wild symbolen

De meest speciale en unieke feature van de Seasons gokkast is het veranderen van de seizoenen na iedere 10 spins die op de slot gespeeld worden. Met het veranderen van de seizoenen veranderen ook de Wild symbolen. In de winter is een konijn het Wild symbool en deze zal zichzelf vermenigvuldigen en van positie veranderen om de hoogst mogelijke winnende combinatie met symbolen te maken. In de lente is een uil het Wild symbool en deze zal steeds een gratis re-spin activeren waarbij de uil naar een nieuwe positie op de rollen vliegt. De zomer staat in het teken van het hert. Wanneer dit symbool in het spel voorkomt zal deze uitbreiden naar 3 nieuwe aangrenzende posities. De herfst kan helemaal winstgevend uitpakken voor spelers Season screenshotvan deze online Yggdrasil gokkast. In dit seizoen is de vos het wild symbool en kunnen er ook multipliers op de prijzen worden toegepast. Hoe meer vossen er op de rollen komen te staan hoe hoger deze multiplier op kan lopen. Met 1 wild symbool worden op de prijzen een 2x tot 5x multiplier toegepast en dit kan oplopen tot een multiplier van maar liefst 7x tot 10x wanneer er vijf vos symbolen op de rollen komen te staan.

Tot 30 free spins en extra wilds

Seasons heeft ook een free spins feature. Om deze te activeren moet je minimaal drie free spin symbolen op de rollen van de gokkast zien te krijgen. Drie van deze symbolen geven je 7 free spins en bij vijf symbolen wordt je met 30 free spins beloond. De gratis spins spelen zich altijd af in het seizoen waarin de free spins gewonnen zijn in het basis spel. Ook de speciale Wild features van dat specifieke seizoen zullen actief zijn tijdens de gratis spins. Bovendien kunnen er extra free spins gewonnen worden door opnieuw drie of meer free spins symbolen te verzamelen. Daarbij zullen de Wild symbolen ook meer keren voorkomen tijdens de free spins feature.

Seasons is een geweldige gokkast die alles heeft waar de Yggdrasil gokkasten zo bekend om staan. De Seasons gokkast is dan ook een aanrader om te zien wat de ontwikkelaar allemaal in petto heeft. Probeer het spel hier gratis uit en klik de button om voor echt geld te spelen en met iDeal te betalen.

X
cookie-2020.png