Vikings Go Wild

Viking-Go-WildDe naam Yggdrasil is afkomstig uit de Noorse mythologie. De boom die in het logo van het bedrijf te zien is vormt de poort tussen hemel en hel. De mythologie van Noorwegen stamt terug uit de tijd van de Vikingen. Het is daarom ook niet vreemd dat de ontwikkelaars van Yggdrasil flink wat aandacht hebben besteedt aan de Vikings Go Wild gokkast. De gokkast is afgeladen vol met speciale features en andere eigenschappen waarmee de slot zich onderscheidt van de overige Yggdrasil gokkasten. Om te beginnen is de slot opgebouwd uit vijf rollen met elk vier symbolen hierop afgebeeld. Om winnende combinaties te maken met deze symbolen zijn er 25 win lijnen beschikbaar. Daarnaast zijn er legio speciale features in het spel verwerkt die het spelen leuker maken en bovendien de kansen op het winnen van grote prijzen vergroten.

Vikingschip free spins symbool

Een symbool waar met extra aandacht op gelet moet worden tijdens het spelen van de Vikings Go Wild gokkast is het Vikingschip. Drie of meer van deze symbolen zullen je namelijk met acht free spins belonen. Tijdens deze free spins zijn weer nieuwe speciale features actief zullen zijn. Met vier van symbolen met schepen win je het dubbele aantal van 16 free spins en bij vijf symbolen zelfs 24 free spins. Tijdens de free spins zijn een aantal speciale features actief. Om te beginnen kan bijvoorbeeld ieder Viking symbool in een Sticky Wild veranderen. Wanneer deze symbolen op de rollen verschijnen in de free spins modus zal de Viking het opnemen tegen een Vikings Go Wildzeemonster. Wint de Viking deze strijd dan verandert deze in een Sticky Wild. lukt het de Viking niet om van het zeemonster te winnen dan blijft het een normaal Viking symbool. Alle normale Wild symbolen die tijdens de free spins op de rollen verschijnen zullen allen sticky blijven tot het einde van de free spins. Als laatste speciale feature is er ook nog een Wild rol tijdens de free spins modus actief.

Schatkist in Vikings Go Wild

Het vinden van een schatkist zal altijd spanning opleveren. Meestal kunnen er namelijk waardevolle spullen in een schatkist gevonden worden. Dit is ook het geval wanneer je een schatkist symbool op de rollen van deze videoslot weet te vinden. Het symbool zal namelijk willekeurige geldprijzen toekennen wanneer deze op de rollen komt te staan. Bovendien kunnen er ook free spins worden toegekend wanneer de schatkist tijdens het spelen van de gokkast tevoorschijn komt. Tijdens het normale spel kunnen er 8 tot 12 free spins toegekend worden en geldprijzen die tot 40 keer de gespeelde inzet kunnen bedragen. Tijdens de free spins feature zijn de schatkist symbolen ook actief en kunnen 2 tot 4 extra gratis spins toekennen en ook weer tot 40 keer de inzet waarmee gespeeld wordt. De schatkist is ook de sleutel tot het activeren van de Wild rol tijdens de free spins.

Vikings Go Wild is een Yggdrasil gokkast die zeker het proberen waard is. Dit uitproberen van de videoslot kan gratis op deze pagina gedaan worden. Een klik op de button onder de slot brengt je naar een online casino waar de gokkast met echt geld gespeeld kan worden en waar men kan betalen met iDeal.

X
spinia.png