Rugby Star

Rugby StarRugby Star is een iDeal gokkast van Microgaming die gebaseerd is op de rugby sport. De slot is uitgebracht ter ere van het wereldkampioenschap rugby in 2015. Microgaming gokkasten met een sportgerelateerd thema zijn er wel meer. Zo heeft de ontwikkelaar bijvoorbeeld ook een videoslot met de naam Basketball Star. Deze slot heeft dezelfde speciale features. De verschillen tussen de spellen zitten hem in de animaties en geluidseffecten van het spel. Je kan dus je favoriete sport bepalen en de gokkast kiezen die hierbij past. Rugby fans zullen zeker zichzelf kunnen vermaken met het spelen op deze slot in een iDeal casino. Daarbij zijn er ook tal van mogelijkheden om grote prijzen te winnen wanneer je voor echt geld speelt.

Direct Rugby Star spelen

Rugby Star gokkast informatie

Bij het opsommen van de informatie voor deze slot kunnen we het beste beginnen met de inzetten die je per spin kunt spelen. Het is namelijk al mogelijk om de rollen van de gokkast in beweging te zetten vanaf 50 cent per spin. De maximum inzet is 50 euro. Echter zijn er natuurlijk ook verschillende bedragen tussen de 50 cent en 50 euro die je per spin in kunt zetten. Het spel kent geen win lijnen, maar 243 manieren om te winnen. Deze win ways maken het een stuk makkelijker om te zien wanneer er een winnende combinatie symbolen op de rollen staat. Zie je namelijk Blauwdrie dezelfde symbolen op de rollen van links naar rechts dan is dit altijd een winst. De symbolen zijn rugbyspelers in verschillende poses. Zo zie je bijvoorbeeld een speler een tackel inzetten, een bal passen en rennen met de bal. Ook enkele rugby gerelateerde spullen zijn als symbolen op de rollen terug te zien. Denk aan een helm, schoenen, bal en natuurlijk de cup die tijdens het wereldkampioenschap te winnen was. De juiste combinatie symbolen kan tijdens de free spins tot maximaal 1620 keer je inzet opleveren.

Rolling Reels in basisspel en free spins

Een speciale feature die we absoluut moeten vermelden in deze review van de Rugby Star gokkast is de Rolling Reels feature. Deze houdt namelijk in dat na iedere winst de winnende symbolen zullen verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe. De symbolen zullen dan van boven naar beneden op de lege posities op de rollen vallen. Levert dit opnieuw een winnende combinatie op dan herhaalt dit proces zich nogmaals. Ongelimiteerd kan dit door blijven Roodgaan totdat er geen nieuwe winst meer gemaakt kan worden. Tijdens de free spins is deze Rolling Reels feature ook nog altijd actief. Deze keer kan je echter nog hogere prijzen hiermee winnen. Iedere winnende combinatie die elkaar opvolgen zal namelijk een steeds hogere multiplier actief worden. Deze kan oplopen tot het moment dat prijzen vertienvoudigd worden.

Rugbybal free spins

Het symbool van de rugbybal is de scatter voor deze gokkast van Microgaming. Hiermee kan je een hoeveelheid free spins winnen. Drie van deze symbolen geven je namelijk 15 free spins. Vier zijn goed voor 20 free spins en vijf scatter symbolen 25 free spins. Zoals eerder gezegd is de Rolling Reels feature tijdens deze spins extra winstgevend. Dit komt door de multiplier die bij iedere winst steeds verder oploopt en uiteindelijk 10x kan bereiken.

ScreenshotWild pass feature en wild symbolen

De wilds is ook meteen het logo van het spel. Deze komen stacked op de laatste drie rollen van de video slot voor. Veertig staan er in totaal op de rollen afgebeeld. Dit vergroot je kansen om winnende combinaties te maken. Hierbij wordt je ook nog eens bijgestaan door de Wild Pass feature. Deze kan op ieder willekeurig moment actief worden. Tot twee rollen zullen dan met wild symbolen bedekt worden en gegarandeerd een prijs opleveren.

X
cookie-2020.png